Home

EventTheater Concertzaal Oosterbeek

150 jaar Concertzaal Oosterbeek


Agenda        

Zondag 16 april 14.30     Filmconcert

Door Symfonisch Blaasorkest en het opleidingsorkest Da Capo van Koninklijke Harmonie Oosterbeek.
Tijdens het concert passeren vele bekende filmmelodieën de revue. Het publiek kan daarbij niet alleen luisteren naar de prachtige filmmuziek, maar ook kijken naar bijpassende beelden op een groot scherm. Verweven in een vlot en dynamisch programma staan de muziek en de beelden garant voor een mooie middag muziek, voor jong en oud.

Tickets 10 euro volwassenen en 
5 euro voor kinderen (tot en met 16 jaar) en Vrienden van de KHO 

meer informatie


Woensdag 19 april 18.30
Stichting de vrije tafels presenteert:

Diner met Inès von Rosenstiel en Rutger Jan van der Gaag over vertrouwen in de gezondheidszorg
Zou het helpen als alternatieve therapieën mede centraal zouden staan? Staan artsen genoeg open voor integratieve therapieën? Wordt de burger wel genoeg betrokken bij behandeltrajecten en mogelijkheden? Welke elementen zijn bepalend in een tijdsgewricht waar eigen regie en samen beslissen steeds belangrijker worden? Hoe bouw je aan een goede vertrouwensrelatie – in elkaar, en in de zorg als geheel?
Tickets lezing € 57,50 pp  inclusief diner en drank. Om meer mensen bekend te maken met onze tafel kan je deze keer een introducee meenemen voor € 30,00

meer informatie

 

Donderdag 20 april 20.00     Poëtisch portret

Poëtisch portret van en door de van oorsrong Bulgaarse pianiste, maar nu al jaren in Nederland woonachtige Marietta Petkova. Zij belicht verschillende periodes uit haar leven en speelt de muziek die daarbij hoort. Haar gesprekspartner is Lex Bohlmeijer/npo radio 4.
Tickets 25 euro
Jongeren <18 jaar 10 euro
(alleen aan de zaal)

 

Woensdag 26 april 20.30   Koningsnacht

Op woensdagavond 26 april staan de deuren van de Concertzaal Oosterbeek wagenwijd open voor een gezellige feestavond in oranje sferen. Oranjevereniging Oosterbeek slaat hiervoor de handen ineen met Stichting Cultuur & Co. In de grote zaal zal Coverband 3XTRA gaan optreden. Een ervaren band met een dansbaar repertoire bestaande uit de beste disco, pop, rock en dance hits. Speciaal voor Koningsnacht komt saxofonist Franklin met deze band mee naar Oosterbeek! De sets van deze live band worden afgewisseld met muziek van DJ Richmeister. De Rijnzaal wordt omgetoverd tot een waar Oranje café waarbij DJ Lucebelle de bekende Hollandse Hits en Nederlandstalige meezingers ten gehore zal brengen. De zaal opent om 20.30 uur en het Oranjefeest duurt tot 01.00 uur.
Tickets € 15,00 p.p. in de voorverkoop en €17,50 p.p. op dag zelf (op=op). 

 

Zondag 7 mei  15.00 tot 18.00 

Na enige wisselingen in de samenstelling van de band kunnen we jullie gelukkig informeren dat de nieuwe POOLSINGER & Friends weer gaat optreden !
Op drums en initiatiefnemer van de doorstart, terug van weggeweest George van Heeteringen, nieuw op basgitaar Jan Klop en op lead en steelgitaar Geert Scheijgrond.
Tickets 10 euro
            

Zaterdag 13 mei 14.00 - 23.00              

Het programma voor editie 2 van Tributefestival Sweet Freedom Oosterbeek is bekend. We zijn er weer razend trots op! Je kunt genieten van tributebands van onder andere Bruce Springsteen & E Street Band, Coldplay, Doe Maar, Muse en Simply Red!
Tickets 29 euro

 

 

Zaal ArrangementenZakelijk of privé een zaal gebruiken

Er zijn drie sfeervolle zalen tot de beschikking in elke mogelijke opstelling en gewenste sferen. Voor kleine gezelschappen, tot alle zalen gezamenlijk voor meer dan 500 gasten.
De Concertzaal, de Rijnzaal, het Theatercafé 'de Klikspaan' en om niet te vergeten hebben we ook nog een zeer ruim terras, gelegen in het nazonnetje.

Meer informatie over ons aanbod


Parkeergelegenheid is er voldoende, met een bushalte bijna voor de deur kunt u ook gebruik maken van het

openbaar vervoer:

Buslijn 51

U hoeft niks te missen

Een compleet verzorgde middag of avond dat kan in een van de zalen van de Concertzaal Oosterbeek.
Onze zalen beschikken over goede faciliteiten in licht,geluid en video.

Vraag naar onze arrangementen of leg uw wensen voor en wij zorgen er voor dat het u aan niets ontbreekt.


Voor meer informatie kunt u direct bellen met Jan van Hooijdonk
Telefoon: 06 53 720 456


U wenst en wij realiseren!

Contact

EventTheater Concertzaal Oosterbeek

Jan van Hooijdonk

Rozensteeg 3, 6862 DH Oosterbeek