21 augustus, zondag

concert  van Andrea Vasi

& Sebastiaan Kemner
NJO muziekzomer

[info]

 

2 september, vrijdagavond
Airborne Music Night

[info]

 

3 september, zaterdag

Airborne Wandeltocht

Live muziek op terras

[info]

 

15-16-17 september

Airborne Hospital

[info]

 

9 oktober, zondag

10:30 uur
Repetitie Arnhems Promenade Orkest

 

12 november, zaterdag

Try Out Shirchadasj & Band

nieuw programma
All Arount

 

Referenties EventTheater Concertzaal Oosterbeek

Huwelijksinzegening 27 mei 2016

Beste Jan van Hooijdonk,

We hebben een geweldige dag gehad. O.a.jullie hebben ons een fantastisch dag bezorgd.
Fijn dat het allemaal zo soepel is gelopen. Geef deze complimenten ook door aan de medewerkers, want dat hebben zij verdiend.

Peter van Ark

 

Op zondagavond kijken we onder het het genot van een biertje terug op een zeer geslaagd event met een prachtig mooi sponsorbedrag op een bijzonder plaats in Oosterbeek met fijne mensen. Op naar editie 2017.

Spinning Event 23 en 24 april 2016

Na maanden van voorbereiding rijden wij (Marco en Marcel) op vrijdagochtend 22 april 2016 weer naar de EventTheater Concertzaal Oosterbeek voor de opbouw van ons Spinning Event t.b.v. De Daniel den Hoed Stichting dat dat weekend plaats gaat vinden. Het voelt als thuiskomen na ons laatste event 1,5 jaar geleden. Wat een bijzondere en fijne plek is dit toch en wat een genot om hier dit weekend het evenement te kunnen houden.

 

De Concertzaal is een bijzonder mooie zaal in een prachtige omgeving. Het statige pand ademt heel veel historie uit. Bij binnenkomst valt meteen het mooie hoge plafond op dat zorgt voor een prachtige ambiance en hele goede akoestiek.

De drijvende krachten achter EventTheater Concertzaal Oosterbeek zijn Jan en Jos. Met de jarenlange ervaring van de mannen in de horeca en de evenementenbranche hebben zij ons evenement maximaal ondersteund. Zowel gevraagd als ongevraagd op een prettige manier. Het hele weekend hebben ze voor ons klaargestaan. Ook mede dankzij deze twee uitermate fijne mensen is ons evenement een succes geworden. Jan en Jos nogmaals heel erg veel dank.

Proeverij, 17 april 2016

Jan van Hooijdonk stelde geheel belangeloos zijn Concertzaal beschikbaar voor een bijzondere proeverij, ten bate van de Stichting Roparun (palliatieve zorg voor terminale kankerpatiënten) Deze proeverij werd georganiseerd door Edwin en Jolanda uit Oosterbeek.

Hoewel het fris was, stonden de parasols op het terras en de nieuwe terrasdeuren wagenwijd open. Wat een heerlijke locatie, gezellige bezoekers en wat werden we goed verzorgd. Een mooi uitzicht op het paardenweitje en de ondergaande zon zorgden voor het complete plaatje. Ons doel, om met elkaar voor Stichting ROPArun een mooi bedrag in te zamelen, hebben we dan ook ruimschoots gehaald.

Dank voor deze heerlijke en nuttige middag. Graag tot ziens!

Jolanda Roelevink

April Fools Party, 16 april 2016

Beste Jos/ Jan,

Super bedankt voor de gastvrijheid, het was prettig vertoefen in de Concertzaal.

Fijne bediening, vriendelijk en “goed-willend”.

 

THX GJ van Dalen, Music Avenues

EventTheater CO, v/h Concertzaal Oosterbeek Concertzaal - Theatercafe de Klikspaan - Rijnzaal - Terras bezoekadres: Rozensteeg 3, 6862 DH Oosterbeek

Telefoon: 06 537 204 56

E-mail: info@eventtheater.co

Website: www.eventtheater.co