21 augustus, zondag

concert  van Andrea Vasi

& Sebastiaan Kemner
NJO muziekzomer

[info]

 

2 september, vrijdagavond
Airborne Music Night

[info]

 

3 september, zaterdag

Airborne Wandeltocht

Live muziek op terras

[info]

 

15-16-17 september

Airborne Hospital

[info]

 

9 oktober, zondag

10:30 uur
Repetitie Arnhems Promenade Orkest

 

12 november, zaterdag

Try Out Shirchadasj & Band

nieuw programma
All Arount

 

 NJO muziekzomer concert Andrea & Sebastiaan

21 augustus, zondag

EventTheater Concertzaal Oosterbeek

Rozensteeg 3 Oosterbeek (gratis parkeren)

Aanvang 15:30 uur

Entree € 12,50 en jongeren t/m 30 jaar € 7,50

[kaartverkoop]

Andrea Vasi - piano

Sebastiaan Kemner - trombone

 

Andrea en Sebastiaan, u kent ze waarschijnlijk nog wel. Beiden waren namelijk young artist in residence van de NJO Muziekzomer. In 2014 schitterde Andrea tijdens Romanian Rhapsody, In de schaduw van Stalin, Je Te Veux en als solist met het NJO Orkest van de 18de eeuw. Sebastiaan Kemner kon u vorig jaar tijdens de Muziekzomer zien bij Water Music, San Marco in Gelderland, Le Chat Noir, The Unanswered Question en als solist bij het NJO Symfonieorkest. Ware publieksfavorieten, dus reden om ze dit jaar terug te vragen.

 

Andrea en Sebastiaan ontmoetten elkaar bij het NJO en vormen sinds 2013 een duo. Hoewel de ongebruikelijke combinatie van trombone en piano een uitdaging vormt - er is tenslotte weinig repertoire voor deze combinatie geschreven - wisten ze de afgelopen jaren toch vele avonden te vullen met zowel oorspronkelijke (al dan niet nieuwe) composities als bewerkingen. En dat is precies wat zij deze zomer gaan doen; vol van vaderlandsliefde spelen zij uiteenlopend werk van Nederlandse componisten: van Sweelinck via Diepenbrock naar Andriessen en Padding. Ook zullen ze een nieuw werk van Theo Verbey spelen, dat hij speciaal voor hen heeft geschreven. Niet alleen de oren worden verwend, ook vanuit theatraal oogpunt valt er tijdens deze patriottische show van alles te beleven. Wat ze precies gaan spelen blijft nog even een verrassing, maar voor een mooi programma staan de twee garant!

Het EventTheater biedt voor € 12,50 een speciaal borrelarrangement met een flesje wijn of speciaalbier en drie verschillende Hollandse hapjes, waar u tijdens het concert van kunt genieten aan uw tafel.

EventTheater CO, v/h Concertzaal Oosterbeek Concertzaal - Theatercafe de Klikspaan - Rijnzaal - Terras bezoekadres: Rozensteeg 3, 6862 DH Oosterbeek

Telefoon: 06 537 204 56

E-mail: info@eventtheater.co

Website: www.eventtheater.co